9η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Πρόγραμμα της 9ης συνάντησης των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Παρουσιάστηκαν οι παραστάσεις "Πλούτος" του Αριστοφάνη ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Β. Αιγαίου, "Μίκης Θεοδωράκης - οι δρόμοι του Αρχαγγέλου" ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, "Το τραγούδι του έρωτα" ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, "Σινάνης" του Δ. Βυζάντιου ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας, "Ιφιγένεια η εν Ταύροις" του Ευριπίδη ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, "Λα Μοσκέτα" του Ρουτζάντε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, "Μαντζουράνα στο κατώφλι, γάιδαρος στα κεραμίδια" του Γ. Αρμένη ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας - Σερρών, "Το μελτεμάκι" του Π. Χορν ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, Αγρινίου - Χίου, "Φωνάζει ο κλέφτης" του Δ. Ψαθά ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, "Το λέει και το σύνταγμα" επιθεώρηση των Α. Σιμιτζή, Δ. Λεβιθόπουλου, Κ. Δαρλάση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_2000_PR_008
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2000
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΘΕΑΤΡΟ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της 9ης συνάντησης των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας με το συγκροτημά "ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ", παράσταση της Εταιρείας Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού Κύπρου με το έργο "Μάνα, Μητέρα, Μαμά" του Γ. Διαλεγμένου.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου