ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2000

Εκδηλώσεις που έγιναν στη Βέροια Μαίο - Ιούνιο του 2000. Το θέατρο της κούκλας παρουσιάσε την παράσταση "Μα... είμαι μια αρκούδα" διασκευή για το κουκλοθέατρο της ιστορίας του αμερικανού Frank Tashin από τον Τάκη και την Μίνα Σαρρή. Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Προμηθέας". Συμπαραγωγή της Εθνικής Λύρικής Σκηνής, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτιστικών Πρωτοβουλιών Βέροιας για την παράσταση "Ακολούθησε εκείνον που ακολουθεί ένα όνειρο". Εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας. Βραδιά κλασικού και συγχρονού χορού με την Σχολή Χορού της Δ.Ε.Π. Βέροιας. Συναυλία για δύο πιάνα αφιερωμένη στη μνήμη της Πόπης Χατζηδημητρίου με τις Κατερίνα Κοκοζίδου και Πόπη Φιρτινίδου. Ρεσιτάλ κλαρινέτου με τον Σταύρο Θεοχαρόπουλο στο κλαρινέτο και την Ειρήνη Καλαϊτζίδου στο πιάνο. Θεατρική παράσταση με το έργο "Τζόρνταν" των Άννα Ρέινολντς και Μόιρα Μπουφίνι σε σκηνοθεσία Μάγια Λυμπεροπούλου στον ρόλο της Σιρλεϋ η Κάτια Δανδουλάκη. "Μορφές από το έργο του Βιζυηνού παράσταση για έναν ρόλο με την Άννα Κοκκίνου σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώτη. Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής που διοργάνωσε η Ιέρα Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης. Έκθεση ζωγραφικής και υαλογραφιάς του Κωνσταντίνου Νομικού. Εκδήλωση έναρξης ΣΤ΄ Παύλειων που διοργάνωσε η Ιέρα Μητροπολή Βεροίας και Ναούσης. Μαθητικές συναυλίες των τμημάτων κιθάρας, πιάνου και μουσικής προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_2000_PR_007
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2000
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟ ΟΜΙΛΙΕΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις έγιναν στο Χώρο Τεχνών και στην Αντωνιάδειο Στέγη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 9η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΕΒΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ »

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου