ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΄99

Μουσική εβδομάδα που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας τον Απρίλιο του 1999. Συναυλία Μουσικής Δωματίου με το σύνολο ΗΧΩ, έπαιξαν οι μουσικοί Θανάσης Σκαρλάτος (φλάουτο), Κώστας Νούσιας (φαγκότο), Νίκος Κάσιούρας (πιάνο) και Alice Laberche (κλαρινέτο). Συναυλία με τους "ΥΨΙΛΟΝ enseble", έπαιξαν οι μουσικοί Dieter Vogt (φλάουτο), Λίλιαν Βασιλειάδου (πιάνο) και Οδυσσέας Καρύδης (κλαρινέτο). Ρεσιτάλ κιθάρας με τον Carles Trepat. Βραδιά με τη χορωδία "ΜΑΪΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας ακούστηκαν Δημοτικά τραγούδια και Βυζαντινοί Ύμνοι. Ρεσιτάλ τραγουδιού με τους Dan Iordachesco και Irina Iordachesco, στο πιάνο ο Δημήτρης Αστρινίδης. Ρεσιτάλ πιάνου με τον Χρήστο Λενούτσο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_1999_PR_008
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 1999
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και βιογραφικά των μουσικών που πήραν μέρος. Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε η Δ.Ε.Π. Βέροιας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ »

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου