Απόφαση 1951/105

Απόφαση Δ.Σ για τα εξής θέματα: 1) Έγκριση εμπλουτισμού του υδραγωγείου πόσιμου ύδατος της πόλης από τις ''Άνω Πηγές'' για την εκτέλεση έργων, των οποίων η δαπάνη ανέρχεται σε 24.000.0000 δρχ., σύμφωνα με την έκθεση και το σχεδιάγραμμα του πολιτικού μηχανικού Θεσ/νίκης κ. Αιμιλίου Λυδη. 2) Εκτέλεση του έργου δι' αυτεπιστασίας από του Δήμου και απόδοση λογαριασμού από τον υπάλληλο Νικόλαο Δασκαλόπουλο στο όνομά του οποίου θα εκδίδονται τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής εργατικών και των απαιτούμενων για το έργο προμηθειών υλικών. 3) Κατάρτιση για την εκτέλεση του έργου συνεργείου αποτελούμενου από 10 εργάτες, για χρονικό διάστημα 30 εργάσιμων ημερών, με ημερομίσθιο 22.000 δρχ., υπό την επιστασία υδραυλικού τεχνίτη του Ειδικού Ταμείου Υδραυλικών Έργων Δήμου Βεροίας και του επιστάτου έργων Δήμου Μηνά Λοκοβόπουλου και υπό την επίβλεψη του μηχανικού της ΤΥΔΚ. 4) Προσθήκη στο άρθρο 1 του κεφαλαίου 32 του πρ/σμού των λέξεων "Κατασκευή δικτύου υδρεύσεως'' και ''Κατασκευή συμπληρωματικών έργων, ήτοι μάστευσις και συλλογή υπολοίπων πηγών και εισαγωγή αυτών εις το υπάρχον υδραγωγείον", 5) Ενίσχυση πίστωσης κεφαλαίου του προϋπολογισμού κατά 24.599.000 δρχ. για την πληρωμή των υλικών και εργατικών του έργου εμπλουτισμού του υδραγωγείου και καταβολή αμοιβής 600.000 δρχ. στον πολιτικό μηχανικό κ. Αιμίλιο Λυδή.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ: CLHCV_MCA_MV_1951_DCS_105
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: 23/6/1951
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 105
  • ΘΕΜΑ: Περί εμπλουτισμού υδραγωγείου ποσίμου ύδατος.
  • ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: Βέροια
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 30/6/1951
  • ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: Δήμος Βέροιας
  • ΕΙΔΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΟΔΟΜΕΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Επισυνάπτονται: 1) Αντίγραφα απόφασης (4), 2) Διαβιβαστικό Δημάρχου προς την Νομαρχία Ημαθίας για έγκριση της απόφασης, 3) Χειρόγραφο σχέδιο απόφασης, 4) Έκθεση εκπόνησης μελέτης συμπλήρωσης, διαρρύθμισης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων ύδρευσης Βεροίας του πολιτικού μηχανικού κ. Αιμιλίου Λύδη, 5) Αντίγραφα της έκθεσης (4), 6) Εισήγηση του Νομάρχη προς τον Δήμαρχο Βεροίας για την έγκριση του έργου, των δικαιολογητικών για τη δημοπρασία και τη διενέργειά της, 7) Αντίγραφα της εισήγησης (6), 8) Αναλυτική κατάσταση προϋπολογισμού από την Τ.Υ.Δ.Κ Νομού Ημαθίας περί της απαιτούμενης δαπάνης για την εκτέλεση έργων υδρομάστευσης πηγών Ακσού του υδραγωγείου Δήμου Βεροίας, 8) Αντίγραφα του προϋπολογισμού (1) Ανάλυση τιμών - τιμολογίων των έργων υδρομάστευσης, πηγών Ακσού, υδραγωγείου Δήμου Βεροίας από τον πολιτικό μηχανικό της Τ.Υ.Δ.Κ Ημαθίας Δημ. Δημακόπουλο, 9) Αντίγραφα της ανάλυσης τιμών - τιμολογίων (4), 10) Συγγραφή υποχρεώσεων περί των έργων υδρομάστευσης, πηγών Ακσού, υδραγωγείου Δήμου Βεροίας από τον πολιτικό μηχανικό Ημαθίας κ. Δημ. Δημακόπουλο, 11) Αντίγραφα της συγγραφής υποχρεώσεων (2), 12) Διακήρυξη του Δημάρχου Βεροίας για τον μειοδοτικό διαγωνισμό εκτέλεσης του έργου υδρομάστευσης των πηγών του υδραγωγείου Δήμου Βεροίας, 13) Αντίγραφα της διακήρυξης (3), 14) Επιστολή του Δημάρχου προς την Διεύθυνση της Εφημερίδος ''Φως'' για τη δημοσίευση της διακύρηξης στην εφημερίδα τους, 15) Αντίγραφα της επιστολής (9), 16) Χειρόγραφη επιστολή του Δημάρχου, 17) Επιστολή του Δημάρχου προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργοληπτών Θεσ/νίκης περί κοινοποίησης της διακήρυξης, 18) Χειρόγραφη επιστολή Δημάρχου προς τον Πρόεδρο Συλλόγου Εργοληπτών Θεσ/νίκης, 19) Ενημερωτικό σημείωμα του Δημάρχου Βεροίας προς τη Διεύθυνση της Εφημερίδας ''Θαρραλέος'' Βεροίας περί δημοσίευσης της διακήρυξης στην εφημερίδα τους, 20) Αντίγραφα του σημειώματος (3), 21) Χειρόγραφο σχέδιο του σημειώματος, 22) Περιληπτική διακήρυξη της δημοπρασίας του Δημάρχου Βεροίας περί του μειοδοτικού διαγωνισμού με έγγραφες ενσφράγιστες προσφορές για την κατασκευή έργων υδρομάστευσης των πηγών Ακσού του υδραγωγείου Βεροίας, 23) Αντίγραφα της περιληπτικής διακήρυξης δημοπρασίας (4), 24) Χειρόγραφο σχέδιο της περιληπτικής διακήρυξης δημοπρασίας, 25) Απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κοινοποιούμενη προς τους Γενικούς Διοικητές και Δημάρχους περί καθορισμού περιπτώσεων έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής,τρόπου διαχείρισης και απόδοσης λογαριασμού αυτών, 26) Δημοσίευση της απόφασης του υπουργού Εσωτερικών στην εφημερίδα Θεσ/νίκης ''Ο Ελληνικός Βορράς''.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απόφαση 1951/104 Απόφαση 1951/106 »

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου