ΒΕΡΟΙΑ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ

Πρόγραμμα του Φεστιβάλ "εύηχη πόλη" που έγινε στη Βέροια 21-23 Ιουνίου 2013. Συναυλίες με τις Φιλαρμονικές Ορχήστρες του Δήμου Βέροιας και "Καποδίστριας" από τη Κέρκυρα. Συναυλία με τον Δημήτρη Νικολούδη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας. Συναυλία με τον Αγάθωνα στη Παλιά Εβραίκή Συνοικία. Συναυλία μπαρόκ μουσικής με τους Σοφία Μαυρογενίδου (φλάουτο) και Γεράσιμο Χοηδά (τσέμπαλο). Συναυλία με τους ΝΕΔΑ με μουσικές από την παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου στο Βυζαντινό Μουσείο. Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο θέατρο άλσους. Παράσταση με μουσική και χορούς Φλαμένγκο με τους Compania Flamenca Sentimientos στο πάρκο Αγ. Αναργύρων. Συναυλία Λατινοαμερικάνικης μουσικής με τους Martha Moreleon & Alejandro Diaz.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_2013_PR_001
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2013
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α. Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει πληροφορίες και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης, με θέμα τη μουσική.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 »

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου