ΒΕΡΟΙΑ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων μουσικού τριημέρου που έγινε στη Βέροια 19-20-21 Ιουνίου του 2009. Περαντζάδα από την Κερκυραϊκή Ένωση. Συναυλία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας. Συναυλία με τα τοπικά συγκροτήματα One night stand και Castrac. Συναυλία Latin μουσικής με τους Aroma Caribe. Συναυλία jazz μουσικής από το τμήμα Μ.Ε.Τ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Λαδόπουλου. Ρεμπέτικα και Λαϊκά τραγούδια με τους Θωμά Κοροβίνη, Καίτη Κούλια και Μαρία Φωτίου. Ποντιακές λύρες και νταούλια με τον λυράρη Θ. Βεροιώτη. Χάλκινα της Γουμένισσας με την ομάδα του Γιώργου Ασαρτζή. Νέοι μουσικοί - Ωδεία της πόλης, συμμετείχαν το Ωδείο Δημητρίου, το Ωδείο Φίλιππος και το Δημοτικό Ωδείο της Κ.Ε.Π.Α. Συναυλία κλασικής μουσικής από υη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσ/νικης υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αθηναίου και σολίστ τους Κασσάνδρα Δημοπούλου και Γιάννη Χριστόπουλο. Πατινάδα από το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής του τμήματος Μ.Ε.Τ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας υπό τη διεύθυνση του Ηλία Παπαδόπουλου. "Ο πόλεμος της χαμένης παντόφλας" το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά από τη Μουσικοθεατρική ομάδα του τμήματος Μ.Ε.Τ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Συναυλία πνευστών από τους "Aeolos Brass Quintet". Συναυλία της Ορχήστρας Εγχόρδων του τμήματος Μ.Ε.Τ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μεταμεσονύκτια συναυλία από το συγκρότημα Τρίφωνο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: C.L.H.C.V._C.A._K.E.P.A._2009_PR_018
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2009
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α. Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Στα πλαίσια του τριημέρου πραγματοποιήθηκε έκθεση συστημάτων αναπαραγωγής ήχου - μουσικών οργάνων με τον τίτλο "Ήχος και Αισθήσεις".

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου