ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των ενενήντα χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Βέροιας. Τελετή απονομής βραβείων 2ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ποίησης και Διηγήματος, που διοργάνωσαν η Πνευματική και Ολυμπιακή Στέγη "Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ" και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Ημαθίας, μουσικό αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση. Θεατρική παράσταση με το έργο "ΑΓΓΕΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ" με την Άνννα Βαγενα, παραγωγή "Θέατρο Μεταξουργείο". "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ" διαρκής έκθεση ιστορικού υλικού. Έκθεση Αστροφωτογραφίας από το τμήμα Φυσικών Επιστημών Μουσείου Εκπαιδευσής Βέροιας. "ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" εκδήλωση παρουσίασης και απόδοσης τιμής στους δωρητές του Μ.Εκπ/σης Βέροιας. ΗΜΕΡΙΔΑ ενημέρωση για το νέο πλαίσιο λειτουργίας των δομών κοινωνικής φροντίδας με αφορμή την ενταξή τους στο ΕΣΠΑ 2007-2013. Συναυλία με την Εκκλησιαστική Χορωδία Μόσχας "sretensky". Ρεσιτάλ βιολιού και πιάνου των Δανάη και Ούβε Ματσκε. "Φούστα-Μπλούζα" θεατρική παράστααση των Ρέππα - Παπαθανασίου. 5ο Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματρογράφου. Επίσης πραγματοποιήθηκαν έκθεση ζωγραφικής του Μ. Χαμαλή "Ταξίδια στο χρώμα'', έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών των κ. Ζωιοπούλου, Ρούσσου, Λιάκα, Θηβαίου, έκθεση ενδυμασιών, μακετών, αφισών και προγραμμάτων του Κ.Ε.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, έκθεση ζωγραφικής του Α. Κυριακούλη και έκθεση Τροχαίας "Πρόληψη Ατυχημάτων". Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας διοργάνωσε διήμερο αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: C.L.H.C.V._C.A._K.E.P.A._2009_PR_012
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2009
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α. Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν διήμερες τσιπουρογιορτές.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου