5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

5ο φεστιβάλ κιθάρας που έγινε στη Βέροια τον Απρίλιο του 2006. Πραγματοποιήθηκε 2ος πανελλήνιος διαγωνισμός κιθάρας (χωρίς όριο ηλικίας), 5ος πανελλήνιος διαγωνισμός κιθάρας (για νέους κιθαρίστες),σεμινάρια κιθάρας (master class) δίδαξαν οι Timo Korhonen, Ante Cagalj, Vladislav Blaha, σεμινάρια κιθάρας (για νέους κιθαρίστες) δίδαξαν οι Johannes Moller, Ante Cagalj, ορχήστρα κιθαριστών του Φεστιβάλ υπό τη διεύθυνση του Ante Cagalj, ρεσιτάλ κιθάρας με τους Vladislav Blaha,Johannes Moller, συναυλία με την συμφωνική ορχήστρα του Δημοτικου Ωδείου Βέροιας με σολίστ τον Timo Korhonen. Επίσης πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις με τον Αναστάσιο Κολύδα, καθώς και εκθέσεις κατασκευής κιθάρας, παλαιών οργάνων των αδερφών Γιάννη και Τάσου Κουκουρίγκου, και βιβλίων μουσικής και δίσκων ακτίνας με κιθαριστικό ρεπερτόριο από την Μουσική Βιβλιοθήκη Βέροιας το Φεστιβάλ έκλεισε με μια τελική συναυλία.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_2006_INFO_001
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2006
  • ΕΙΔΟΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Το φυλλάδιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, τον κανονισμό διεξαγωγής των διαγωνισμών, τους όρους και το δελτίο συμμετοχής καθώς και πίνακα με κιθαριστικές διοργανώσεις που έγιναν στα προηγούμενα έτη. Επίσης στο φυλλάδιο υπάρχουν σύντομα βιογραφικά των μουσικών που δίδαξαν στα σεμινάρια. Το Φεστιβάλ διοργάνωσε η Δημοτική Επῖχείρηση Πολιτισμού Βέροιας σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας, την Καλιτεχνική διεύθυνση είχε ο Λάμπρος Μπέκιος.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου