ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εκδηλώσεις που έγιναν στη Βέροια τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 1998. Πραγματοποιήθηκαν παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας με τα έργα "ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ" της Χρ. Σπηλιώτη και "Ο ΦΙΑΚΑΣ" του Δημ. Μισιτζή καθώς και θεατρική παράσταση του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" με το έργο "ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ" του Δ. Ψαθά. Επίσης πραγματοποιήθηκαν και συναυλίες με την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής με την Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών και με την Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής της Δ.Ε.Π. Βέροιας καθώς και Ρεσιτάλ πιάνου και κιθάρας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διοργανώθηκαν ομιλίες με θέμα τις ανασκαφές στη Βεργίνα, Ημερίδα με θέμα "Πρώιμη διάγνωση και θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά με αισθητικοκινητικές δυσλειτουργίες" που διοργάνωσαν το Ειδικό Σχολείο Βέροιας ο Σύλλογος Νηπιαγωγών Ημαθίας και ο Ιατρικος Σύλλογος, εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που διοργάνωσε το 2ο Γυμνάσιο Βέροιας και η ΕΛΜΕ Ημαθίας. Από 20 εώς 22 Μαρτιού έγινε το Α΄ ΔΙΕΘΝΕΣ συνέδριο για την Ανακύκλωση του Ιατρικού Επιστημονικού Εξοπλισμού που διοργάνωσε Νοσοκομείο Βέροιας το Δημοτικὀ Νοσοκομείο της πόλης Τίτου της Ρουμανίας και το Νοσοκομείο της πόλης Ερσέκα της Αλβανίας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ: CLHCV_CA_KEPA_1998_PR_005
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 1998
  • ΕΙΔΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟ ΟΜΙΛΙΕΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΗ: Κ.Ε.Π.Α.Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Στη διάρκεια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν Εκθέσεις Ζωγραφικής από τους Ευάγγελο Βλαχόπουλου και Tanase Valentin Adrian, Έκθεση ξυλογλυπτικής του Αντώνη Κοντονικολάου και Έκθεση Κεραμικών της Ολυμπίας Ανέστη.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου