Απόφαση 1951/258

Απόφαση Δ.Σ. για τα ακόλουθα θέματα: 1) Αποδοχή της πράξης προσκύρωσης από το εγκεκριμένο σχέδιο πόλεως του τμήματος περίπου 20 τ.μ. της δημοτικής οδού Βάκχου στην ιδιοκτησία του αιτούντος Δημοσθένους Θεμελή, όπως φαίνεται από τα στοιχεία Α Β Γ Δ του υποβαλλομένου σχεδιαγράμματος, 2) Αποδοχή της συνυποβαλλομένης εγγράφου δήλωσης του Δημοσθένους Θεμελή περί καταβολής του στο Δήμο του καθορισμένου αντιτίμου από το αρμόδιο δικαστήριο του προσκυρομένου τμήματος της οδού Βάκχου 20 τ.μ., άνευ ενοχλήσεως,βάσει της σχετικής πράξης αναλογισμού, 3) Δήλωση περί αποδοχής χορήγησης σχετικής αδείας ανέγερσης της οικίας του ενδιαφερομένου από την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία, με τον προϋπόθεση να μην υπάρξει διακοπή της συγκοινωνίας στην οδό αυτή ως συνέπεια της χορηγουμένης αδείας ανέγερσης της οικίας,μέχρι την εφαρμογή του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ: CLHCV_MCA_MV_1951_DCS_258
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: 15/12/1951
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 258
  • ΘΕΜΑ: Επί διαφόρων εγγράφων και αιτήσεων.
  • ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: Βέροια
  • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 19/12/1951
  • ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: Δήμος Βέροιας
  • ΕΙΔΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ: Επισυνάπτονται: 1) Αντίγραφα απόφασης (5), 2) Διαβιβαστικό της απόφασης του Δ.Σ. προς τη Νομαρχία για έγκριση, 3) Χειρόγραφο σχέδιο απόφασης 258, 4) Αίτηση του Δημοσθένους Θεμελή,κατοίκου Βεροίας, προς το Δήμαρχο περί χορήγησης αδείας ανέγερσης της πυρποληθείσας από Συμμορίτες το 1947 οικίας του στην οδό Θωμά Θωμαΐδη και προμήθειας υλικών για την ανέγερση από την υπηρεσία Ανοικοδομήσεως,για τη στέγαση της οικογένείας του, 5) Υπεύθυνη δήλωση του Δημοσθένους Θεμελή περί καταβολής του στο Δημοτικό Ταμείο του αντιτίμου του οριζομένου,προσκυρουμένου τμήματος περίπου 20τ.μ. της δημοτικής οδού Θωμά Θωμαΐδη από το αρμόδιο δικαστήριο,χωρίς καμία αντίρρηση ή ενόχληση, 6) Διαβιβαστικό της αίτησης του Δημοσθένους Θεμελή από το Δήμαρχο Βεροίας προς την υπηρεσία Ανοικοδομήσεως Βεροίας, 7) Έγγραφο του Προϊσταμένου του Πολεοδομικού Γραφείου Ν.Ημαθίας προς το Δήμο Βεροίας περί έγκρισης της απόφασης του Δ.Σ. προσκύρωσης του τμήματος Α Β Γ Δ στον συμμοριόπληκτο Δημοσθένη Θεμελή,σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απόφαση 1951/257 Απόφαση 1951/259 »

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου