Βιβλιοπαρουσίαση: Η πηγή της γνώσης και άλλα παραμύθια

Υπάρχει η “Πηγή της γνώσης”; Κι αν υπάρχει... πόσο εύκολα μπορούμε να φτάσουμε σ' αυτήν; Είναι δυνατόν να το πετύχουμε χωρίς κόπο, χωρίς αναζήτηση, χωρίς επιμονή και σκοπό;

«Να έχεις δύναμη στη ψυχή και πίστη στη ζωή και αυτό που θέλεις θα βρεθεί»...

Η διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου έγινε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια. Ηταν μια συνδιοργάνωση των εκδόσεων ΠΕΝΑ και της Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας «Θεανώ Ζωγιοπούλου» της Κ.ΕΠ.Α. Δήμου Βέροιας. Η εκδήλωση απευθυνόταν σε παιδιά όλων των τάξεων Δημοτικού Σχολείου και είχε ως στόχο τον προβληματισμό και την ενεργοποίηση τους σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την κοινωνία και τη ζωή γενικότερα.

Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κα Ρένα Παπαγεωργίου, Εκδότης – Συγγραφέας/ Εικαστικός, ενώ την παρουσίαση έκαναν η κα Βιβή Κοντοπούλου, Συγγραφέας και η κα Μαρία Βύζα, Ηθοποιός.

Η συγγραφέας Γεωργία Χαϊδεμενοπούλου έχει τιμηθεί από τη Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών με το βραβείο «Πηνελόπη Δέλτα».

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου