Η καθιερωμένη επίσκεψη των μαθητών των εκπαιδευτηρίων "Δούκας" από την Αθήνα στο Μουσείο Εκπαίδευσης

Την Τρίτη και την Τετάρτη 14 και 15 Φεβρουρίου 2017  περίπου 100 μαθητές των Εκπαιδευτηρίων "Δούκας" από την Αθήνα επισκέφτηκαν το Μουσείο Εκπαίδευσης "Χρίστος Τσολάκης". Η συγκεκριμένη επίσκεσψη έχει καθιερωθεί και προβλέπεται στο πλαίσιο των χειμερινών δραστηριοτήτων του σχολείου, μεταξύ των οποίων και η πολυήμερη εκδρομή στην Ημαθία, κατά την οποία μαθητές και εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ημαθία και την ευρύτερη περιοχή, να έλθουν σε επαφή με το πολιτιστικό της απόθεμα και να συνδυάσουν τη γνώση με τη δράση. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου και θαύμασαν τα πλούσια και σπάνια εκθέματά του.

Με το διάλογο, τις ερωτήσεις που ακολούθησαν και τη συνδρομή των δασκάλων τους, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά συστήματα του παρελθόντος, τα αναγνωστικά εγχειρίδια, το εκπαιδευτικό υλικό κ.τ.λ. 

Οι μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι από την περιήγηση στο μουσείο εκπαίδευσης και από τη σύντομη εμπειρία τους με το εκπαιδευτικό σύστημα του παρελθόντος.

Το Μουσείο Εκπαίδευσης δέχεται το μαθητικό κοινό κατόπιν συνεννόησης.

Για να οργανώσετε την επίσκεψή σας καλέστε στο τηλέφωνο 2331078127.

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Επικοινωνία 

Διεύθυνση
Παύλου Μελά & Μπιζανίου Βέροια Τ.Κ 591 00
Τηλέφωνο  
2331078127 - 2331078100
Email: info@veriahistory.gr
Όροι Χρήσης
Ιστοσελίδας
 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
  Σημείωμα 
Ο δικτυακός χώρος veriahistory.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και υπόκειται σε συνεχόμενες λειτουργικές και δομικές αλλαγές καθώς και συνεχόμενη προσθήκη περιεχομένου